Tuotteet
Yhteystiedot
Tarjouspyynnöt ja tilaukset
Jätkän loimusavustimet
Jätkänkynttilät
Savupiipun sisäputket
Venepukit
Pyöräkatokset
Piipunhatut
Ovikatokset
Alihankinta
Pyöräkatokset
Pyöräkatokset


Katos, katos - pyöräkatos

Talon julkisivu osaltaan antaa visuaalisen kokonaiskuvan rakennuksen viihtyvyydestä ja toimivuudesta. Ei ole yhdentekevää, miltä valmis talo ympäristöineen näyttää, omistajan tai ohikulkijan silmissä. Rakennuksen visuaalinen ilme voidaan rakentaa monipuolisilla materiaali-, pinta- ja värivalinnoilla sekä mielenkiintoisilla yksityiskohdilla, jotka viimeistelevät huolitellun ulkonäön. Tosemetal:n valmistama teollinen rakennusmarkkinoiden uutuustuote, metallirakenteinen pyöräkatos suojaa polkupyörää säiden vaihtelulta sekä luo pihaympäristöstä miellyttävän vaikutelman isäntäväelle ja vieraille astua taloon peremmälle.

Uutta ilmettä piha-alueeseen

Tosemetalin suunnittelema ja valmistama pyöräkatos sopii useisiin eri talomalleihin, niiden piha-alueisiin ja julkisivuihin. Pyöräkatos on kaunis katsella ja helppo käyttää.

Monipuolinen mallisto

Pyöräkatoksia on saatavilla eri kokoisina ja tarvittaessa tuote räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tuotteen metalliosat valmistetaan kotimaisesta teräksestä ja pintakäsittely tehdään pulverimaalauksena. Asiakas voi valita värikartan värivaihtoehdoista pihaympä-ristöön sopivimman sävyn.

Kätevä asentaa

Tuote on suunniteltu siten, että se on itse helppo asentaa paikoilleen.

Hyödyllinen uutuus- ja laatutuote

Kestävä ja kaunis pyöräkatos suojaa polkupyöriä säiden aiheuttamalta rapistumiselta. Se selkeyttää piha-alueen rakennetta ja lisää piha-alueen viihtyisyyttä. Lisäksi tuotteen oikea hinta-laatu -suhde nostaa myös rakennuksen arvoa.

 

Pyöräkatokset

Sinkkipulveri + pintamaali

5 pyörälle

2 484,00

7 pyörälle

2 816,00

10 pyörälle 3182,00

Pidätämme oikeuden tuote- ja hintamuutoksiin

Hinnat sisältää alv 24 %

Lataa rakennekuvat tästä

TuotteetYhteystiedotTarjouspyynnöt ja tilaukset